Björnlokan Bed & Breakfast

Björnlokan Bed & Breakfast är det perfekta stället för övernattning om du söker lugn och ro. Beläget i Munka Ljungby har de nio rum som är uppdelade i flerbäddsrum, familjerum, dubbelrum och enkelrum. För alla rummen förutom enkelrummen finns det privat badrum och alkan, enkelrummen har ett separat badrum som man delar på. Rummen har en mysig inredning med blandning av modernitet och en trevlig hemkänsla.

Rummen hos Björnlokan Bed & Breakfast är prisvärda och ger dig mycket flexibilitet så att du kan välja det rummet som passar just dig eller dig och ditt sällskap. För dig som planerar att bo en längre tid så blir rummen mer prisvärda för varje dag som går. Detta kan passa bra för dig som veckopendlar till jobbet eller annan plats.

Hos Björnlokan Bed & Breakfast kan du njuta av en semester i lugn och ro men det passar också för dig som behöver en paus i vardagen. Rummen ligger alla på markplan så att man slipper gå i trappor och rummen är mellan 20-28 m² stora, perfekt för både dig som reser ensam eller du med familj eller sällskap. Det finns en mysig uteplats där man kan ta det lugnt eller grilla och det finns också ett sällskapsrum med TV, spel och böcker där man kan umgås hela familjen eller möta nya människor och hitta på aktiviteter tillsammans.

I matsalen serveras frukost varje morgon och man har också full tillgång till köket om man vill laga något på egen hand. Om man känner för att laga mat och äta den på altanen går det också lika bra. Det finns också tillgång till tvättmaskiner för en mindre kostnad om man behöver tvätta sina kläder eller dylikt.

I närheten av Björnlokan Bed & Breakfast finns det massor med roligt att hitta på. Det finns exempelvis tennisbanor, badhus, golfbanor och ridhus. Om man känner för en lugn promenad eller en joggingtur finns Skillingeskogen precis i närheten. Personalen kan ge dig bra tips om vad som går att hitta på om du inte känner till området.

I området finns också restauranger om man känner för att utforska den lokala matupplevelsen. Det finns även konstutställningar och små butiker som kan vara spännande att se under sin vistelse. Om man har bil så kan man ta sig till Ängelholm för shopping, Helsingborg för sightseeing eller till och med Danmark genom att ta färjan som går mellan Helsingborg och Helsingör. Björnlokan Bed & Breakfast är platsen för dig som vill ta det lugnt och känna dig som hemma men också för dig som är redo för att utforska nya platser och möjligheter.