Hotell Klippans Gästis

Hotell Klippans Gästis ligger i Klippan och om du söker efter lyx och välmående till ett bra pris så har du kommit helt rätt. På Klippans Gästis finns det 40 fräscha rum inredda i modern stil. Byggnaden för hotellet byggdes 1963 och renoverades 2004. På hotellet finns det även restaurang, café, bar och konferensrum. Här kan upp till 200 personer vistas på en gång så om man har planer på konferens i området så är Klippans Gästis rätt ställe.

På Klippans Gästis finns också en spa- och wellnessavdelning som erbjuder allt från massagebehandlingar till bad i jacuzzi och bastu. De erbjuder olika paket som ”Romantik för två” där man får spendera en halvtimme i jacuzzin tillsammans med levande ljus, en timmes helkroppsmassage för båda eller 90 minuters Body Coffee – en spabehandling för hela kroppen där man använder havssalt från Döda Havet och kroppsoljor med extraherat arabica kaffe.

I restaurangen på Klippans Gästis kan man avnjuta en smakfull lunch eller en god drink till kvällen, perfekt för dig som bara vill ta det lugnt efter en morgon på spat. Om det är dags för konferens så är Klippans Gästis helt rätt plats för dig där du kan boka ett helt skräddarsytt konferenspaket. Allt från möten och mingel till kickoffs och event kan anordnas i hotellets konferenssal. Övernattning med frukostbuffé, lunch och kvällsbuffé ingår i konferenspaketet om man känner för att stanna kvar efter konferensen. Även fika, mat och dryck ingår i paketet så att man under dagen känner sig fylld med energi.

Hotell Klippans Gästis erbjuder många andra roliga paket som avkopplingspaketet och weekendpaketet. I avkopplingspaketet ingår övernattning, 3-rätters middag, frukostbuffé och tillgång till Relax & Wellness för två personer. Perfekt för dig och din partner eller kanske när det är dags att fira födelsedagen? I paketet ingår också parkering och Wi-Fi.

I området Klippan finns det mycket spännande att utforska. Byn är känd för sitt pappersbruk och har en rik historia. I närheten finns Söderåsens nationalpark som är fylld med natur och djurliv. Perfekt för dig som vill ut på en promenad eller känner för att utforska skogsområdet. Rönneå rinner genom Klippans kommun och där kan man både fiska, paddla kanot eller vandra. I området finns även intressanta byggnader att beskåda som Sankt Petri Kyrka som designades av arkitekten Sigurd Lewerentz. Om man känner för en promenad i byn så kan man vara beredd på en historierik upplevelse som blir ett fint minne för livet.

På Hotell Klippans Gästis garanteras du det bästa priset. Därför har hotellet en bästa prisgaranti vilket innebär att du alltid hittar det lägsta och bästa priset om du bokar direkt via Klippans Gästis. Om du skulle hitta ett lägre pris någon annanstans så matchar hotellet erbjudandet och ger dig även 10% rabatt på priset. Priset måste ha samma villkor som datum, rum och antal gäster och för att få prisgarantin så måste man boka direkt via hotellet.

På Hotell Klippans Gästis kan du räkna med god service och en avkopplande upplevelse. Med ett fokus på spa och wellness kan du känna dig omhändertagen och bekväm på Klippans Gästis tillsammans med din partner, ditt sällskap eller när du på egen hand känner för lugn och ro.