Lilla Trulla Gårdshotell

Lilla Trulla Gårdshotell beskrivs som en upplevelse som är mer än bara ett bed & breakfast. Beläget cirka 20 minuter från Örkelljunga finner du det mysiga hotellet som är mitt på en skånsk bondgård. Hotellet erbjuder två rum och en lägenhet i en nyrenoverad och ombyggd bakstuga och verkstad.

Det första rummet som kallas Söderåsen befinner sig på södra sidan av tomten och är ett ljust och rymligt dubbelrum. Det är på andra våningen och har en balkong med utsikt över trädgården. På rummet finns det även TV, dubbelsäng och badrum. I rummet finner du en blandad inredning med både moderna och gamla influenser. Det andra rummet finns på norra sidan och heter Hallandsåsen. Detta är också ett dubbelrum med dubbelsäng och privat badrum samt balkong med utsikt över fält och ängar. Där kan man också njuta av en vacker solnedgång på kvällen. Även i detta rummet finns det TV.

Lägenheten på tomten kallas Bakstugan och är på första våningen och också handikappvänlig. Där finns ett dubbelrum och vardagsrum med två sängar. En familj eller liten grupp kan övernatta här och ha det väldigt bekvämt. Lägenheten har ett privat badrum och TV.

Frukostbuffé är för alla gästerna öppen mellan 07:00-10:00. Där serveras lokala produkter och ibland även hembakat bröd. På hotellet finns det också ett rum med öppen spis, ett litet bibliotek och utanför finns en trädgård där alla är välkomna att vila eller hitta på någon rolig aktivitet. Där finns även en grillplats som passar perfekt för den varma sommarnatten.

På Lilla Trulla Gårdshotell finns också en restaurang där alla är välkomna. Med ett välutrustat kök och bred meny är det en kulinarisk upplevelse för gäster såväl som förbipasserande. I restaurangen får upp till 30 personer plats och man kan också boka om man är en större grupp. Menyn är internationell och inredningen hemtrevlig.

I närheten av Lilla Trulla finns det massvis med aktiviteter att hitta på. Om man planerar att stanna ett längre tag och har tid att utforska så finns det många spännande saker man kan hitta på så som att golfa, fiska, plocka svamp, åka gokart eller simma. Om man har bil så kan man ta sig snabbt till både Helsingborg eller Malmö för att shoppa, gå på museum eller teater.

Bada kan man göra i de närliggande sjöarna eller havet och man kan också hyra cykel från hotellet för att utforska närliggande områden. I sjöarna kan man också fiska eller så kan man paddla kanot. Med harmoni, landskap och natur är Lilla Trulla Gårdshotell något för dig som behöver en paus i vardagen tillsammans med spännande aktivitet.

Rum på Lilla Trulla Gårdshotell

Lilla Trulla Gårdshotell