Mattisgården Bed & Breakfast

I Östra Ljungby finner du Mattisgården Bed & Breakfast, en plats för dig som vill uppleva den typiska skånska gården och naturen. Med flera olika rum, en svit samt en familjelägenhet, så är detta en plats för alla som söker harmoni. Gården har en rik historia och byggdes 1850, så fort du kommer innanför grindarna så är du redo att uppleva Mattisgårdens spännande saga.

Om man är ett större sällskap eller en familj så kan man övernatta i lägenheten utan problem. I lägenheten finns ett sovrum med en stor dubbelsäng, sovalkov med en våningssäng, ett välutrustat kök samt badrum. Det får plats fyra personer i lägenheten och det finns TV samt gratis tillgång till trådlöst internet. Där kan man bo bekvämt med familjen men också om man är ett sällskap som reser tillsammans.

För ett par passar det bättre att välja gårdens deluxe svit och unna sig lite lyx. Inrett med en lyxig och modern stil erbjuder sviten en riktigt fin upplevelse för dig och din partner. Där finns en stor och bekväm dubbelsäng med lyxiga lakan, en mysig soffgrupp med TV där man kan läsa en bok eller tidningen och ett nyrenoverat, modernt badrum. Om man väljer weekendpaketet så kan man även få njuta av ett romantiskt bad i en vedeldad badtunna. Detta är upplevelsen som du och din partner kommer komma ihåg länge. Om det snart är dags för årsdagen så är Mattisgården Bed & Breakfast något för er.

I närheten av Mattisgården Bed & Breakfast finns allt från golfbanor och ridhus till bad och vandringsleder. Det är nära till två populära stränder, Mellbystrand och Vejbystrand, dit man kan åka under sommaren för att ta sig ett skönt dopp. Runt Söderåsen kan man vandra eller hitta på andra roliga aktiviteter som att paddla kanot. Man kan även besöka Söderåsens Nationalpark. Personalen kan hjälpa till med att anordna roliga aktiviteter för dig och ditt sällskap om du inte är säker på vad du vill hitta på eller inte vet vad det finns att göra.

Om man har husbil eller husvagn så går det också bra att komma till Mattisgården Bed & Breakfast. Det finns tillgång till el för att ladda på med elektricitet och man också använda sig utav dusch och toalett eller tvätta kläder. För en extra kostnad kan man också ta del av frukosten så att man fyller på med energi inför sin resa. Om man har häst med sig så går det bra att ställa hästen i gårdens stall där det finns plats för 6–7 hästar och man kan också hyra boxar om det skulle behövas.

På uteplatsen kan man grilla eller hitta på roliga aktiviteter tillsammans och även husdjur är välkomna i vissa av rummen. Mattisgården Bed & Breakfast kan också hjälpa till med att arrangera en mindre konferens på 6–12 personer. Det funkar också att ha möten eller kickoff på gården med teman eller aktiviteter som personalen också gärna hjälper till med.

På Mattisgården Bed & Breakfast är man också väl mån om miljön. Uppvärmningen av gården sker med hjälp av en miljöanpassad pelletspanna som med hjälp av pellets, en förnyelsebar råvara, styr till en optimal förbränning. Gården har även valt att investera i sitt eget vindkraftverk som gör att all el som förbrukas kommer från vindkraft. Alla rengöringsmedel som används i boendet är miljöanpassade och på gården är man även omsorgsfull med de råvaror och förbrukningsmaterial som används. Mattisgården Bed & Breakfast kan se till att dina behov uppfylls och att du får en upplevelse du sent kommer glömma. Med hästar, natur och en hemtrevlig känsla är detta platsen för dig och allt detta till ett förmånligt pris.